Veelgestelde Vragen

Webdesign

Voor al je vragen over het ontwerpen van een website en hoe wij het aan pakken, klik dan hier.

Hosting

Voor al je vragen over het hosten van een website en hoe het bij ons in zijn werk gaat, klik dan hier.

Service

Voor al je vragen over het onderhouden van je website en wat wij doen, klik dan hier.

Overig

Staat je vraag niet bij Webdesign, Hosting, of Service, klik dan hier.

Webdesign

Waarom is het belangrijk om een website te hebben?

Zoals ook winkels hun artikelen in de etalage zetten om zo bezoekers te trekken is je website een ‘etalage’ waar jij bezoekers mee kunt trekken. Op een website presenteer jij wie je bent en wat je doet. Veel mensen kunnen hiermee al beoordelen of zij gebruik willen maken van jouw dienst. Kijk maar naar jezelf nu je dit aan het lezen bent: jij probeert een beeld te schetsen van ons bedrijf en of je wel gebruik wilt maken van onze dienst. Zonder de website waar je nu naar kijkt zou je waarschijnlijk niet een goed beeld hebben van wie we zijn en wat we doen.

Het publiek op internet is enorm, en reken maar dat er veel mensen zijn die op veel verschillende plekken kijken voor dezelfde dienst. Bij ons ben je er zeker van dat je website opvalt en dat je bezoekers zich binnen getrokken voelen door het design van de website, eerste indrukken zijn er immers niet voor niets.

Wat wordt er bedoeld met een persoonlijke website?

Een goed ontworpen website is tot in elk detail doordacht en gesmeed naar jouw ideeën. Om dit zo puur mogelijk te houden geloven we ook dat er geen beter alternatief is dan persoonlijk contact. Zo kunnen ideeën en mogelijkheden uitgewisseld worden om tot geweldige oplossingen te komen. Zo past je website perfect bij jou en is er geen twijfel aan waar het over gaat.

Wat is de prijs van een website?

Elke website is anders; wij zorgen ervoor dat geen twee website op elkaar lijken. Om elke website uniek te maken, bedenken wij steeds weer iets nieuws bedenken voor elke nieuwe klant. Elke klant heeft zo zijn eigen prioriteiten en wensen die het ontwerp en productie van de website beïnvloedden. Omdat wij iedereen de kans willen geven hun eigen droom website te krijgen zonder compromissen of teleurstellingen, bepalen wij de prijs samen met jou. Elke website krijgt zo zijn eigen offerte dat bij jouw wensen en budget past.

Zijn de eerste gesprekken kostenloos?

Tevredenheid houden wij hoog in het vaandel bij webleon. Een website waar jij niet volledig achter staat, vinden wij niet passen bij een service waar tevredenheid voorop staat. Daarom betaal je bij ons geen cent voor de eerste gesprekken. In deze eerste gesprekken komen we tot een voorlopig ontwerp voor jouw website. Ben je het niet eens met deze eerste schets, dan ben je niks kwijt. Zo garanderen we dat jij tevreden bent met het ontwerp en dat wij vol passie met een website aan de slag kunnen waar we volledig achter staan.

Hosting

Wat is hosting?

Hosting is het online beschikbaar maken van data en gegevens die door een browser en/of zoekmachine gevonden kunnen worden. In ons geval hosten wij de data die jouw website tonen op het scherm van al jouw digitale bezoekers. Met hoogwaardige europese servers zorgen we ervoor dat al je bezoekers 24/7 je site kunnen bereiken. Bovendien maken we de website op een zodanige manier dat de server alle code snel kan uitvoeren zodat jouw website snel en modern aanvoelt.

Wat is allemaal inbegrepen bij de hosting?

Bij het hosten zijn er een aantal dingen inbegrepen die zorgen voor de werking en de veiligheid van de website. Ten eerste, wordt de website bereikbaar gemaakt via directe links (URLs) en via zoekmachines zoals Google. Voor het hosten van een website heb je natuurlijk een domeinnaam nodig. Bij ons hoort dit standaard bij de service en betaal je hier dus niet extra voor.

Voor een veilige werking heb je een speciaal certificaat nodig, een zogenaamde SSL certificaat. Dit zorgt ervoor dat gevoelige gegevens, zoals adresgegevens en bankgegevens, veilig worden verzonden. Zo ben je er zeker van dat niemand met privé informatie mee kan kijken. Dit zit ook standaard bij onze hosting service, en betaal je hier ook helemaal niets meer voor.

Om ervoor te zorgen dat jouw website in zoekmachines gevonden wordt, voeren wij enkele zogenaamde Search Engine Optimizations uit. Zo kunnen potentiële bezoekers je makkelijker vinden op, bijvoorbeeld, Google.

En, tenslotte, krijg je natuurlijk een e-mail adres dat bij de website hoort. Altijd handig!

Service

Wat wordt er maandelijks gedaan aan mijn website?

Software developers blijven regelmatig verbeteringen uitbrengen voor de code die wij gebruiken voor het bouwen van de website. Om jouw website zo efficiënt en veilig mogelijk te houden, updaten wij jouw website met deze verbeteringen, zodat jij je op de echt belangrijke dingen kunt richten en niet hieraan hoeft te denken.

Service houdt natuurlijk niet op bij alleen het draaiende houden van jouw website. Wij vinden het belangrijk om je up-to-date te houden met hoe jouw website presteert online. Waar klikken bezoekers het meest op? Waar kijken mensen het meeste naar? Op welke pagina komen mensen jouw site binnen? Dit soort vragen beantwoorden wij met een maandelijks verslag van jouw site prestaties.

Wat als ik aanpassingen wil aan mijn website?

Wil je tekst veranderen, een afbeelding wisselen of een andere verandering op je website, dan kun je ons een mailtje sturen. Wij zorgen er dan voor dat de verandering zo snel mogelijk op je website komt te staan. Om je wat meer inzicht te geven in wat je kunt verwachten, zullen we je ook een mailtje sturen met hoe lang het gaat duren voordat de verandering er op komt te staan en hoeveel de verandering gaat kosten.

Hoe zit het met updates?

Software developers blijven regelmatig verbeteringen uitbrengen voor de code die wij gebruiken voor het bouwen van de website. Om jouw website zo efficiënt en veilig mogelijk te houden, updaten wij jouw website maandelijks met deze verbeteringen, zodat jij je op de echt belangrijke dingen kunt richten en niet hieraan hoeft te denken.

Overig

Mijn vraag staat er niet bij 🙁

Wij proberen je zo veel mogelijk informatie te geven, zodat je weet wat je kunt verwachten. Helaas kunnen we niet alle vragen in één keer beantwoorden. Staat jouw vraag niet bij de veelgestelde vragen van Webdesign, Hosting, of Service, dan kun je ons een mailtje sturen met jouw vraag. Wij zullen zo snel mogelijk jouw vraag beantwoorden!

Neem Contact Met Ons Op

Als je geïnteresseerd bent in een kennismakkings gesprek met ons, of als je graag eerst nog wat meer informatie van ons wilt krijgen.