Ons Aanbod

Wat is altijd inbegrepen?

Een website is natuurlijk niet alleen het design; het moet ook nog functioneel zijn. Daarom regelen wij ook het hosten van de website voor jou. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over het online blijven van de website. Bovendien zorgen we ervoor dat de website up-to-date blijft zodat jouw gegevens, en die van je klanten, veilig blijven. Alles wat hiervoor nodig is zit inbegrepen, zonder extra kosten dus.

Heb je nog vragen over de service, dan kun je een kijkje nemen bij onze veel gestelde vragen om te zien of jouw vraag er tussen staat.

Onze werkwijze

Om voor jou de perfecte website te maken, doorlopen wij altijd deze 4 stappen.

Stap 1 | Kennismaking

Tijdens de kennismaking krijgen we een goed idee van wat jij belangrijk vindt voor jouw website.

We proberen zo veel mogelijk informatie te verzamelen om jouw website zo goed mogelijk aan te laten sluiten op jouw wensen.

Stap 2 | Schetsen

Met deze informatie gaan we aan de slag om een toepasselijk schets te maken van de website.

Deze schets zal in een volgend gesprek besproken en verbeterd worden, totdat het eerste ontwerp perfect bij jou past.

Tot en met deze stap worden er nog geen kosten in rekening gebracht!

Stap 3 | Ontwikkeling

Als je het eerste ontwerp hebt goedgekeurd, gaan wij met het designen aan de slag om er daadwerkelijk een website van te maken.

Hierbij gaat de schets over van een graphisch ontwerp naar een interactieve website, waarin alle functies zijn verwerkt.

Stap 4 | Oplevering

Als de website bijna af is, gaan we een laatste keer rond de tafel zitten om het eindproduct te bekijken en wellicht de laatste kleine aanpassingen te maken om de website helemaal perfect te maken.

Hierna kan de website meteen online beschikbaar worden gemaakt!

Service features

Alles Wat Je Nodig Hebt

Webdesign

Een website moet functioneel zijn, voor de bezoeker moet het duidelijk zijn wat jij doet en wat de bezoeker kan doen. Dit betekent niet dat het er niet mooi uit mag zien. Sterker nog, wij geloven dat een essentieel onderdeel bij het gebruiken van een website is dat de informatie ook op een aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. Mensen baseren hun mening snel op hoe iets eruit ziet, een heel imago kan ermee opgebouwd of afgebroken worden. Dat is ook zo bij websites. Daarom geloven wij in een persoonlijke en goed ontworpen website.

Hosting

Om de website goed draaiende te houden, combineren wij hosting met al onze websites. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website altijd bereikbaar is en dat deze gevonden kan worden door, bijvoorbeeld, Google. Ook zorgen wij ervoor dat jouw website up-to-date blijft met de laatste beveiligingsupdates zodat jouw gegevens en die van je bezoekers veilig blijven. Natuurlijk zijn domeinnaam, een eigen emailadres en SSL-Certificaat inbegrepen.

Service

Wij geloven dat een website onderhouden net zo belangrijk is als het maken van een website. Er zijn, namelijk, veiligheids updates, optimalisaties en verbeteringen in efficientie die uitgevoerd kunnen worden. Bovendien zijn er veel veranderingen in het dagelijks leven die misschien van invloed zijn op wart er op jouw website komt te staan. Daarom kun je ons altijd je vragen stellen of een berichtje sturen als je iets wil laten aanpassen.

Aanpassingen

Na het afleveren van de website sta je er niet alleen voor; ook voor aanpassingen aan de website kun je bij ons terecht. Dit kunnen dingen zijn zoals het aanpassen van de tekst of plaatjes, een nieuwe pagina toevoegen, of misschien het aanpassen van de stijl van de website. Voor een vast tarief wat we van tevoren uitrekenen doen wij dit voor je, zodat jij je kunt richten op de echt belangrijke dingen.

Kwaliteit en Tevredenheid

Voor ons is kwaliteit en tevredenheid van de opdrachtgever het allerbelangrijkst. Pas zodra iedereen tevreden is met het ontwerp zullen we kosten verrekenen. Zo ben je nooit teleurgesteld met het eindproduct en kunnen wij met passie werken aan een ontwerp waar wij 100% in geloven.

Wil je alvast een kijkje hebben van hoe het er misschien uit kan komen te zien, kijk dan even in ons portfolio.

Enthousiast voor een kennismaking? Of heb je meer informatie nodig?

Contact Opnemen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.