Ons Portfolio.

Er zit veel gedachte achter de websites, en elke is uniek. Wil je onze visie op verschillende projecten zien, dan kun je hier een ons eerdere werk zien.

(Ons portfolio is in aanbouw, hieronder zijn alvast wat impressies van een paar van onze projecten.)

Shinkendo Delft

Shinkendo Delft wilde graag een nieuwe website die hun oude zou vervangen. De oude was namelijk wat verouderd en aan de simpele kant. Samen kwamen we uit op een nieuwe look voor de website dat helemaal aan sluit op hun dojo.

MVK Parket

Voor MVK Parket was het de taak om de website een fris, maar niet al te ingewikkeld, ontwerp te geven. Met hen zijn we om de tafel gegaan en zijn we op een strak design uitgekomen dat helemaal hun stijl uitstraalt.

BètaBijles

Bij BètaBijles wilden ze een compleet nieuwe website die hun diensten duidelijk voor hun klanten presenteert. Het moest speels maar toch professioneel zijn. Met hun nieuwe website kunnen ze klanten makkelijk bereiken.

Salon de Beauté Ensemble

Salon de Beauté Ensemble wilde graag een vernieuwd en strak ontwerp voor hun website. Samen met hen hebben we overlegd over de verschillende mogelijkheden en zijn we op een ontwerp gekomen dat helemaal aansluit bij hun uitstraling.

Ook Zo’n Ontwerp Hebben?

Neem Contact Met Ons Op!

Als je geïnteresseerd bent in een kennismakings gesprek met ons, of als je graag eerst nog wat meer informatie van ons wilt krijgen.