Over Ons

Webleon bestaat uit gemotiveerde studenten, maar, voordat je met ons wilt werken aan een website, wil je natuurlijk eerst wat meer over ons weten.

Over Ons

Webleon bestaat uit gemotiveerde studenten, maar, voordat je met ons wilt werken aan een website, wil je natuurlijk eerst wat meer over ons weten.

Het team

– Een Stukje Over Onszelf –

Bram is de olie van de motor. Dit kan hij goed gebruiken bij zijn studie in engineering. Hij zorgt ervoor dat alles geregeld is en dat de communicatie met jou soepel verloopt. Tijdens het proces zal je gegarandeerd met hem in contact komen.

Bram Verweij

Manager, Aerospace Student TU Delft

Max zorgt ervoor dat de website daadwerkelijk werkt. Zijn computer science studie komt goed van pas tijdens het hele proces. Dit zorgt ervoor dat de website goed is beveiligd onder andere. Hij zorgt voornamelijk dat de kwaliteit van de website goed is.

Max Lauf

Developer, Computer Science Student TU Delft

Tomás is het creatieve brein achter het team. Deze eigenschap komt hem goed van pas tijdens zijn studie in engineering. Hij zorgt voor het persoonlijke ontwerp van jouw website. Zonder hem zou de website net als een kameleon zijn die niet zijn kleur kan aanpassen.

Tomás Teixeira Pijpers

Designer, Aerospace Student TU Delft

Over Het Bedrijf

Webleon is opgericht door drie studenten die elkaar al lang kennen. Wij zijn al vrienden sinds het begin van de middelbare school en we hebben meerdere grote en leuke projecten gedaan.

In onze studententijd besloten we om van onze hobby ons werk te maken. Projecten doen hebben we altijd leuk gevonden en bij Webleon gebruiken we deze ervaring en motivatie samen met onze passie voor webdesign om mooie, professionele en gebruiksvriendelijke websites te maken.

Leon is sinds het begin van dit avontuur onze mascotte geweest. De kameleon die representeert wat we doen: Een altijd goed functionerende website, waarvan het uiterlijk veranderd naar jouw doelstelling.

Ons Doel

Wij maken niet zomaar websites, ons doel is dan ook meer dan alleen een gewone website. Wij maken het persoonlijk; iets dat laat zien waar jij voor staat en evenveel passie uitstraalt als jijzelf. Dit allemaal zodat jij zeker bent dat de website alles over brengt waar jij voor staat en jouw bezoekers een onvergetelijke ervaring hebben.

Tevredenheid

Wat voor ons het allerbelangrijkst is, is dat jij, de klant, tevreden bent met de website. Wij maken het design van de website natuurlijk voor jou, niet voor onszelf, dus ons doel is om jou tevreden te maken.
Niemand houdt van onaangename verassingen. Om ervoor te zorgen dat je niet gebonden bent aan iets wat uiteindelijk tegen valt, betaal je bij ons niks voor de eerste schetsen en de afspraken. Ben je niet tevreden met onze visie, dan ben je dus geen geld kwijt!

Wij zijn ervan overtuigd dat de website die we maken helemaal naar jouw wens moet worden gemaakt terwijl deze nog altijd functioneel en effectief blijft.

Kwaliteit

Kwalitieit kun je al vaak opmerken met één blik. Bij ons ben je er zeker van dat je website strak en professioneel is. Zo sluit het helemaal bij jou aan.

Niet alleen moet de website er goed uit zien, maar deze moet ook altijd bereikbaar zijn. Wij maken gebruik van razend snelle en betrouwbare Europese servers om jouw website 24/7 bereikbaar te houden. Deze servers worden regelmatig onderhouden en maken gebruik van encryptie, zodat alle data afgeschermd blijft en jouw privacy behouden wordt. Dat betekent zekerheid en veiligheid voor jou en jouw bezoekers.

Persoonlijkheid

Wij vinden dat websites persoonlijk moeten zijn; het moet naadloos aansluiten op jouw voorkeuren. Een goed ontworpen website is tot in elk detail doordacht en gesmeed naar jouw ideeën. Om dit zo puur mogelijk te houden, geloven we ook dat er geen beter alternatief is dan persoonlijk contact. Zo kunnen ideeën en mogelijkheden uitgewisseld worden om tot geweldige oplossingen te komen. Zo gaan we samen in gesprek om tot een ontwerp te komen waar jij tevreden mee bent en waar wij vol passie mee aan de slag kunnen.

Neem Contact Met Ons Op

Als je geïnteresseerd bent in een kennismakkings gesprek met ons, of als je graag eerst nog wat meer informatie van ons wilt krijgen.