Wat krijg je?

Er kan veel komen kijken bij een website. Daarom laten we hier zien welke diensten bij ons zijn inbegrepen.

Maatwerk

Maatwerk staat bij ons centraal, dit zie je terug bij elke website.

bekijk >

Mobiel

Steeds meer mensen bekijken ook uw website via de mobiel.

bekijk >

U

SEO

Goede SEO zorgt ervoor dat mensen je online makkelijk kunnen vinden.

bekijk >

All-in-1

De website maken, hosten en SEO. Wij regelen het allemaal

bekijk >

Waarom een maatwerk website?

Wij vinden dat elk bedrijf uniek is en dat mag laten zien. Daarom bieden we alleen professionele websites op maat aan. Voor elk bedrijf maken we een uniek ontwerp dat naadloos aansluit bij de klant en hun bedrijf.

Uitstraling

Een website is als de etalage van een winkel. Met een opvallend ontwerp en uitstraling zal de ervaring van de online ‘winkel’ beter overkomen en zal de klant sneller geinteresseerd zijn.

Doelgericht

Met een persoonlijke website denken wij ook na over de functionaliteiten en doelen van de website. Zo ontwerpen we de website zodat jouw doel het beste wordt behaald.

Persoonlijk Contact

Van ontwerp tot oplevering doen wij alles met hetzelfde team. Dit betekent dat we jouw project door en door kennen. Zo zorgen we ervoor dat we jou op de beste manier kunnen helpen.

Wijzigingen

Wij zullen na het opleveren ook betrokken blijven; wil je graag een aanpassing op je website, dan is deze makkelijk toe te voegen. Zo groeit jouw website mee met jouw bedrijf.

Onze Werkwijze.

Responsiveness.

Tegenwoordig worden websites het vaakst bezocht via de mobiele telefoon. Daarom is het belangrijk dat elke website er ook goed uitziet op schermen van andere groottes.

Het is voor ons een prioriteit dat jouw website er ook goed uitziet op deze schermen, en het is daarom standaard inbegrepen bij elke website die we maken.

S

E

ngine

O

ptimisation

Search Engine Optimisation (SEO) zorgt ervoor dat mensen makkelijker jouw website kunnen vinden via een zoekmachine. Dit is cruciaal om nieuwe mensen op je website te laten komen.

Daarom zorgen wij er standaard al voor dat de SEO op jouw website goed in elkaar zit. Verder bieden we nog services aan waarmee de SEO nog meer verbeterd wordt, om nog makkelijker nieuwe bezoekers te krijgen.

Alles In Eén.

Ontwerp

Als je een nieuwe website wil dan betaal je natuurlijk ook voor hoe de website er uit ziet. Bij ons ben je verzekerd van een strak en uniek ontwerp.

Implementatie

Nadat jij het ontwerp van de website hebt goedgekeurd, gaan wij aan de slag om het ontwerp om te zetten in een echte website gebouwd met WordPress.

Hosting & Domein

Wij verzorgen ook de hosting en domeinnaam van de website waardoor de website na het bouwen meteen online bereikbaar is.

Onderhoud

Ook na dat de website online is blijven wij ervoor zorgen dat de website veilig, snel en in orde is. Dan hoef jij daar nooit meer aan te denken.